Kerstmarkt voor bedrijven

KERSTMARKT VOOR BEDRIJVEN
Stel je eigen kerstpakket samen.

Op donderdag 14 december organiseren wij een kerstmarkt voor alle bedrijven uit de regio.
Wij (Visser Chocolade Deurne, PIXIE conceptstore & SPRUIT kids conceptstore) zijn op deze dag geopend van 18.00 tot 22.00, je kunt inlopen wanneer het voor jou en je collega's het beste uitkomt. We werken deze avond met een muntsysteem, iedere munt is 1 euro waard.
Je kunt dus zelf bepalen voor welk budget je collega's hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. En zien ze iets leuks waarvoor ze geen budget meer over hebben? Dan is het ook mogelijk om zelf bij te leggen.

Laten we beginnen met een korte uitleg over de winkels.
SPRUIT kids conceptstore is een winkel gericht op kinderen tussen de 0 en 8 jaar. En we weten allemaal dat ouders vaak eerst aan hun kinderen denken, en daarna pas aan zichzelf.
Ze kunnen hier kiezen voor speelgoed of kleding, maar ook voor artikelen waar ze zelf ook nog iets aan hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan kinderservies of opbergzakken voor speelgoed.  - Stationsstraat 5, Deurne

PIXIE conceptstore richt zich juist meer op de volwassenenen, mannen en vrouwen.
Hier kan iedereen goed slagen. Van bier tot verzorgingsproducten, van hebbedingetjes tot eetwaren en van kleding tot boeken. Oh, en wellicht zijn jullie er al mee bekend; Pineut 'doe het zelf likeur' & Lolea Sangria, deze staan er natuurlijk ook op deze avond. - Stationsstraat 1, Deurne

Visser Chocolade Deurne is al jaren een begrip in het dorp. En met chocolade zit je natuurlijk altijd goed. Een klein winkeltje gevuld met heerlijkheden. Zijn je collega's liefhebben van puur, wit of melk? Nu kunnen ze het naar eigen smaak uitkiezen!  - Stationsstraat 6, Deurne

Zoals al eerder vermeld kies je zelf het budget en het aantal deelnemers voor de avond. Het is zelfs mogelijk om voor de een meer beschikbaar te stellen dan voor de ander (fulltimer /parttimer bijvoorbeeld). Deze avond werken we aan de hand van een gastenlijst. Hierop staan de namen van je collega's vermeld, met hierachter het aantal muntjes dat je voor hen beschikbaar hebt gesteld. Ga je de avond nog ergens afsluiten? Geef het ons door, dan zullen wij je collega's hier nog aan herinneren. We zullen iedereen nog een korte uitleg geven, waarna het shoppen kan beginnen. Onze winkels liggen binnen 15 meter afstand van elkaar in het centrum van Deurne.

Zijn er collega's die niet het volledige budget hebben kunnen besteden deze avond (bijvoorbeeld doordat ze door de gezelligheid vergeten zijn te shoppen), dan is dit ook geen probleem. Ze kunnen het resterende bedrag in een winkel naar keuze omwisselen tegen een cadeaubon die onbeperkt geldig blijft.

Wij zullen deze avond zorgen voor een gezellige sfeer, een hapje en een drankje.
Een zorgeloze avond dus!

Zijn jullie donderdag 14 december helaas niet in de gelegenheid om langs te komen, maar vind je het toch leuk om onze kerstmarkt te bezoeken? Of kom je liever op een avond dat de winkels helemaal voor jouw bedrijf gereserveerd zijn? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Dit is mogelijk vanaf 85 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een kerstpakket te laten samenstellen.

Leuk als je langskomt! Stuur je ons voor 18 november een mail met de volgende gegevens?
- Bedrijfsnaam
- Bedrijfsgegevens
- Factuurgegevens
- Contactpersoon
- Aantal personen
- Budget per persoon
- Verwachte aankomsttijd
- Eventuele allergenen
- 14 December / verzoek andere datum

Mailen kan naar info@pixieconceptstore.nl