Kerst Pakketten 2015

Kerstpakket-1

Verdiend er iemand een heerlijk kerstpakket? Dan bent u bij Visser Chocolade Deurne aan het goede adres! Wij hebben voor ieder wat wils! De mogelijkheden onbeperkt; wilt u een kleiner of juist groter pakket? Laat het ons weten en wij maken het! Kom gezellig langs in de winkel en stel uw persoonlijk pakket samen. Wij hanteren geen minimum oplage, dus ook voor particulier gebruik mogelijk.
 

Kerstpakket-2Suggestie 1
- Pineut zakflacon - maak je eigen chocolade likeur!
- Visser Chocolade bonbons met Kerstgoed
- Heerlijke nougat - in smaken chocolade, amaretto, pistache, fruit
- Visser Chocolade Reep - verschillende smaken mogelijk
Prijs €27,50


Kerstpakket-1Suggestie 2
- Pineut fles - maak je eigen chocolade likeur!
- Visser Chocolade bonbons met Kerstgoed
- Heerlijke nougat - in smaken chocolade, amaretto, pistache, fruit
- Visser Chocolade Reep - verschillende smaken mogelijk
- Seed & Bean Reep - verschillende smaken mogelijk
- Kaneelamandelen
Prijs €39,95

workshop-kaartWilt u ook nog graag een leuke ervaring cadeau doen, voeg dan een cadeau bon toe voor een Chocolade Workshop! Ga gezellig samen aan de slag en maak de lekkerste chocolade creaties zelf! U kunt zich als groep aanmelden, maar ook individueel bij een Open Inschrijving. Deze bon kan bij elk kerstpakket toegevoegd worden voor een meerprijs van €35,- per pakket en is ook in te wisselen voor een grote doos Visser Chocolade bonbons van 785 gram.

kerst-tas
De Kerstpakketten hier boven vermeld worden verpakt in een mooie doos met speciaal feestelijk lint, zoals u van ons gewend bent. Wilt u zelf nog een kaart toevoegen, laat het ons dan weten.

Wij willen graag duidelijk maken dat de voorbeelden op deze pagina suggesties zijn. Deze pakketten hebben wij sowieso op voorraad. Mocht u een pakket voor een minder of meer prijs willen is dit absoluut mogelijk. Neem in dat geval contact op met ons en wij zullen een mooi pakket voor u maken! Het voorbeeld hier naast is een kerst pakket van €14,95.

Kerstpakketten dienen 2 weken van te voren besteld te worden. De uiterlijke bestel datum is 4 december, daarna geldt zo lang de voorraad strekt. U kunt de kerstpakketten bij ons ophalen of voor een meerprijs komen wij ze bij u brengen. Per post is natuurlijk ook mogelijk. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

Bestellen kan in de winkel, telefonisch of via e-mail.

Wilt u er graag een fles wijn bij? Koffie of pasta? Wij hebben genoeg connecties om artikelen buiten ons eigen assortiment aan het Kerstpakket toe te voegen!