Kerst Pakketten 2017

KERST PAKKETTEN VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Het hele jaar hebben je collega’s hard gewerkt. En dat wordt gewaardeerd! En hoe kun je dat beter laten zien, dan met een kerstpakket uit de regio? Wij hebben 3 pakketten voor jullie samengesteld, die we tegen een speciale prijs kunnen aanbieden. Naast je collega’s kun je natuurlijk ook zakenrelaties, vrienden of familie bedanken door middel van onze pakketten.

Bestellingen van de kerstpakketten kunnen via de mail doorgegeven worden tot uiterlijk 18 november. Na deze datum is er nog voorraad, maar geldt op is op. Ook bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

PAKKET A De stijlvolle producten van Mijn Stijl zijn niet alleen mooi, ze ruiken ook nog eens ontzettend lekker. Alle producten zijn mild voor de huid en gemaakt in Nederland.Mijn Stjil werkt ook veel samen met sociale werkplaatsen, om iedereen een toekomst te kunnen bieden.

 

PAKKET B Een pakket vol heerlijkheden, omdat samen genieten nog leuker is! Stuk voor stuk mooie en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Van fruitige siroop tot hartige dip, dit pakket heeft het allemaal.

 

PAKKET C Laat je verleiden door chocolade. Ja, zelfs de wijn uit dit pakket heeft een chocoladesmaak. Een rode wijn met pure, en een witte wijn met witte chocolade. Twee vliegen in een klap! De luxe handgemaakte bonbons van Visser Chocolade kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit pakket.

 

Prijzen: 0 - 50 Pakketten: 29 euro -  51 - 100 Pakketten: 5% korting - 100+ Pakketten: 10% korting

Meer informatie of bestellen is mogelijk via info@pixieconceptstore.nl Telefoonnummer: 0493 382398