Zakelijk

Horeca

Bijzondere, eerlijke kwaliteit zorgt er voor dat toprestaurants graag onze producten willen afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke Amaretto, Karamel - Zeezout, Amereenkers of Earl-Grey thee bonbon? Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 45 bonbons.

Heeft u interesse om onze hoge kwaliteit bonbons te serveren in uw restaurant, dit is mogelijk! Speciaal voor horeca hanteren wij een speciale prijs per kilo. U plaatst een bestelling en wij komen het brengen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen, e-mailen of kom gezellig even langs in de winkel!

 

Relatie Geschenken

Welke klant waardeert een relatiegeschenk van pure, duurzame chocolade niet? Precies! Voor uw relatie verzorgen wij chocolade in allerlei kleuren en smaken. Heerlijke paashazen om uw afdeling eens extra te verwennen of een bonbon met uw logo erop, exclusiever kan niet. Een plaat vol chocolade met een persoonlijke tekst om uw klant een leuk extraatje te geven als blijk van waardering; alles is mogelijk. Vraag in onze winkel naar meer informatie of mail naar info@visserchocoladedeurne.nl voor een leuk idee om uw relaties, medewerkers of collega’s te verrassen met ruime variatie en mogelijkheden met de chocolade van Visser Chocolade Deurne.

Interesse in onze Kerstmarkt? Klik hier!
Interesse in Sinterklaas presentjes? Klik hier!
Interesse in Kerstpakketten? Klik hier!