Deurne

'Toen ik eind 2013 per toeval de kans kreeg om 'het chocoladewinkeltje van Deurne' over te nemen, wist ik dat ik deze kans moest pakken. Ik was toen nog maar 24 jaar oud, maar ondernemen was al even een droom. Mijn passie lag op dat moment in fashion, maar een kleding winkel beginnen durfde ik toen nog niet. Ik had geen ervaring in de chocolade branche, ik was alleen (net zoals veel anderen) fan van de bonbons. Het was dus niet echt een logische stap om hier aan te beginnen, maar iets in mij zei dat ik deze kans niet moest laten gaan. Het was een klein winkeltje, maar ik geloofde er in dat het ooit een groot begrip in Deurne kon zijn. Dus gingen we er voor.

Samen met mijn vader & schoonmoeder zijn we als een gek alle informatie gaan verzamelen die nodig waren voor een overname. Niemand van ons had hier ervaring mee, en we hadden maar een paar weken de tijd. Het was bijna Kerst & ik had toen ook nog een fulltime baan in Eindhoven. Complete chaos! Toch lukte het om alles vlak voor de Kerst rond te krijgen. 8 Januari 2014 gingen we weer open en was ik plotseling eigenaresse van een winkel die eigenlijk helemaal niet 'Het Chocoladewinkeltje' heette, maar Visser Chocolade Deurne.

En toen begon het avontuur! Een sprong in het diepe, maar dankzij fijne collega's en lieve klanten kreeg ik de basis al snel onder de knie. Het was heel bijzonder om te zien hoeveel trouwe klanten, maar ook nieuwe klanten, zich betrokken voelden bij ons kleine winkeltje. Iedereen wilde mee helpen om er iets moois van te maken, zelfs nieuwe klanten die nog nooit eerder van ons gehoord hadden.

Ondertussen bestaat Visser Chocolade Deurne al meer dan 10 jaar en zijn we niet meer weg te denken in Deurne. Behalve heerlijke bonbons verkopen in dat kleine winkeltje, doen we ondertussen nog veel meer. We geven workshops & kinderfeestjes. We leveren horeca bonbons aan hotels & restaurants, maar ook leveren we relatiegeschenken door heel Nederland. Soms gaan onze bonbons zelfs ver de grens over!

Maar we zijn nog niet klaar. Ons chocolade avontuur stopt nog lang niet! Misschien ben je per toeval op deze pagina terecht gekomen en ben je nog niet bekend met de winkel; weet dat je altijd welkom bent om een bonbonnetje te komen proeven! Ben je wel al klant en kom je regelmatig een doosje halen, of 1x per jaar met de feestdagen? Dankjewel! Dankzij jullie komen er dromen uit. <3 ' - Kiki, eigenaresse


Saskia (moeder van Kiki) - Willem (vriend van Kiki) - Danée - Lenny

Het topteam wat de winkel draaiende houdt;
- Peter
- Willem

Ook hebben we nog collega's die aan de overkant van de straat werken, bij Kinderwinkel Krokodil & SPRUIT kids conceptstore, de twee winkels die Kiki is gestart in 2016.
- Elke
- Susanne
- Karin
- Saskia