Kinderfeestjes

CORONA UPDATE MEI:

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus geven wij voor onbepaalde tijd geen geen workshops en kinderfeestjes.

Ben je binnenkort jarig en heb je zin in een heerrrrlijk gezellig en creatief feestje? Dat kan bij Visser Chocolade Deurne! Je gaat creatief aan de slag met het maken van een heerlijke, mooie chocolade plaat! Dit op een mooie locatie in Deurne, namelijk boven de winkel. (Let op; er is geen lift aanwezig)

Chocolade tekenen: Kies een leuk ontwerp zoals bijvoorbeeld een hond, koe, tractor etc. Ben je erg creatief? Dan mag je ook zelf een ontwerp maken! Vervolgens gaan we aan de slag om van je ontwerp een heerlijke chocolade plaat te maken!

Als de chocolade plaat af is, moet deze hard worden. Dan gaan de kinderen aan de slag met een wit tasje, die ze vervolgens creatief mogen versieren. Met veertjes, stickers, glitters.. leef je uit! Natuurlijk hebben we ook decoratie waar de jongens mee aan de slag kunnen. De platen worden uiteindelijk meegegeven in de versierde tasjes.

Tijdens het kinderfeestje wordt er gezorgd voor chocolade & drinken. Je hoeft dus helemaal niks mee te nemen!


Prijs: €15,99 p.p. -
Duur +/- 1,5 tot 2 uur
Aantal kinderen: 6 - 15
Leeftijd kinderen: +/- 6 tot 12 jaar

Voor ouders is het mogelijk om in de ruimte te wachten. Uiteraard met een lekker kopje koffie/thee met een heerlijk bonbonnetje.

Reserveren kan in de winkel, telefonisch of via [email protected].
Kinderfeestjes zijn op woensdag & zaterdag mogelijk; reserveer tijdig! Betalen is van te voren mogelijk of op de dag zelf in de winkel.