Workshops

CORONA UPDATE MEI:

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus geven wij voor onbepaalde tijd geen geen workshops en kinderfeestjes.

Op zoek naar een leuke middag activiteit? Kom bij ons knutselen met chocolade in een gezellige huissfeer boven onze winkel! Het genieten houdt na de workshop nog niet op, want alle gemaakte chocolade creaties mogen natuurlijk mee naar huis genomen worden! Kijk snel verder naar de mogelijkheden.

Fun fact: wij geven gemiddeld per jaar aan meer dan 1000 mensen een chocolade workshop. Onze jongste deelnemer was 4 jaar oud en de oudste 97.

Het Chocolade Basis Pakket
Heeft u iets te vieren, wilt u gezellig met familie, vrienden of een groep collega’s iets leuks gaan doen, of wilt u individueel deelnemen aan een workshop, dat kan! Onder het genot van een kopje thee of koffie zult u aan de slag gaan om uw eigen heerlijke chocolade creaties te maken. Leerzaam & lekker!

Onderdelen:
- Aanvang met een kopje koffie of thee en onze heerlijke bonbons. (U krijgt een schort om.)
- Een chocolade plaat maken: Gebruik een voorbeeld of uw fantasie!
- Flikjes maken: Chocolaatjes die u zelf kunt versieren.
- Slagroomtruffels maken.
- Chocolade & likeur: Proef zelf hoe lekker de perfecte combinatie kan zijn.
- U mag alles inpakken en mee naar huis nemen.
- Speciaal voor onze workshop deelnemers hebben wij een leuke aanbieding in onze winkel.
Prijs: €37,50 p.p.
Duur: +/- 2 uur

Vrijgezellen Workshop
Natuurlijk is het heel gezellig om je vrijgezellen feest te vieren met een chocolade workshop. Laat het ons weten en wij zorgen dat er ook wat 'spannende' voorbeelden voor chocolade platen beschikbaar zijn! ;) 

Deelnemen is mogelijk voor groepen tussen de 6 en 22 personen. Workshops worden alleen op zaterdag gegeven, tussen 10.00 en 17.00. Voor speciale gelegenheden of grote groepen kunnen we altijd kijken of een andere dag ook mogelijk is.

Ook is het mogelijk om met minder dan 6 personen deel te nemen aan een open inschrijving. Deze vinden plaats op de laatste zaterdag van de maand. Het gaat dan altijd om een Basis Workshop.

Inschrijven kan in de winkel, telefonisch of mail naar [email protected](Vanwege drukte in de winkel kunnen wij niet altijd de telefoon opnemen, maar we doen ons best!)

Heeft u speciale wensen? Neem in dat geval contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om mee te denken met de klanten en kunnen ons arrangement daarop aanpassen.

 

Reserveer tijdig!
LET OP: De workshops worden op een tweede verdieping in ons pand gegeven. U gaat met een trap naar boven. Er is geen lift.